Poll

Poll created on Tuesday, August 31, 2021, at 8:57am
Created By: Anonymous ( Create Your Account )
Poll is closed.
Share this poll
All Shares 22

Jemi dakord të vazhdojmë me Osmanin me 6000 lekë në muaj por duke rishikuar të gjitha detajet e marrëdhënies dhe të firmosi secili mbi një kontratë të përbashkët?

Po [ 9 votes] 100%
 
Jo [ 0 vote] 0%
 
9 vote(s) . Ending on Wednesday, September 1, 2021, at 4:57pm

Created using Polls
Create Your Own Poll
Related Polls
Edmonton municipal election polls
Poll
Created At 2021-10-16 20:56:27
Best poll creator for WhatsApp
Poll
Created At 2021-10-16 20:30:54
Rappler presidential poll
Poll
Created At 2021-10-16 20:25:31
Minecraft mob vote 2021
Poll
Created At 2021-10-16 20:18:44
2021 Canadian federal election - who is the best candidate?
Poll
Created At 2021-10-16 20:10:38
English test with answers - "I .... TV Yesterday evening?"
Quiz
Created At 2021-10-16 18:28:00
English test with answers - She Hasn't come home...
Quiz
Created At 2021-10-16 18:03:33
English test with answers - Can you hear what he is.... ?
Quiz
Created At 2021-10-16 17:58:23
How would you rate the program organised for Navratri in GYC?
Survey
Created At 2021-10-16 07:53:36
Quiero votar y capturar el móvil del usuario...
Poll
Created At 2021-10-14 21:14:19